Përsëri Donaldi po e tradhton Borën?


Pas daljes së Borës në emisonin e binjakëve që shuajti zërat e rikthimit(të ditura që muaj më parë),fotot nga dasma e Arbër Hajdarit ku dyshja u pa gjithë kohës bashkë,nuk habitën askënd.

Madje duket se aq shumë janë fiksuar njerëzit sa ndryshe nga disa kohë më parë ku kapnin edhe detajin më të vogël,kësaj here ju ka shpëtuar një shaka e Donaldit drejtuar Borës.

Gjatë kohës së kërcimin,Donaldi nxjerr telefonin dhe i bën të ditur Borës se po e filmon ndërkohë që ajo kërcen.

A quhet kjo tradhëti?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *