Arbenita dhe Fero në Dubai, reperi na tregon një anë tjetër të modeles: Hajt e trentë hajt…


Arbenita dhe Fero në Dubai, reperi na tregon një anë tjetër të modeles: Hajt e trentë hajt…

Fero na e tregoi edhe një anë tjetër të bukuroshes derisa ka pulikuar video story ku Arbenita shfaqej shumë energjike duke e nga cmuar reperin.

Në një moment ai i drejtohet duke i thënë :”Hajt e trentë hajt”./kosovarja


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *