Më e ëmbël se kurrë, vogëlushja e Mozzik-ut flet për këngën që i ati i ka dedikuar (VIDEO)


Më e ëmbël se kurrë, vogëlushja e Mozzik-ut flet për këngën që i ati i ka dedikuar (VIDEO)

Pak ditë më parë, Mozzik ka publikuar këngën e tij më të re me titull “Të dua”, një dedikim për të bijën Hana.

Mirëpo, së fundmi, duket se ka reaguar edhe kjo e fundit, përmes një video, të cilën reperi e ka ndarë në Instagram.

“Ka bërë babi një këngë për mua!”, thotë Hana, ndërkohë i ati e pyet: “Si e ka emrin kënga?”. “Të dua”, i përgjigjet Hana.

Mozzik: E unë kë e dua?

Hana: Mua.

Ndërkohë, komentet kanë qenë të shumta dhe fansat komplimentuar marrëdhënien e tyre bab e bijë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *