Kush jan gërditi muzikën Adelina Ismailit?


Kush jan gërditi muzikën Adelina Ismailit?

Vitet e fundit këngëtarja i është kthyer ekranit në cilësinë e prezantueses përmes emisionit “8 a 8” dhe në secilën paraqitje shfaqet ndryshe, e rafinuar dhe koherente.

Ajo, konsiderohet ikonën e muzikës, modës, stilit dhe qëndrimit, e këtë po e dëshmon edhe në emisionin e saj, shkruan “Kosovarja”

Megjithatë, Adelina nuk duket se ka në planet e saj të afërta ti kthehet muzikës.

A thua, kush ja gërditi kaq keq?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *