Genta dhe bashkëshorti sjellin videon duke treguar si kujdesen për binjakët


Genta dhe bashkëshorti sjellin videon duke treguar si kujdesen për binjakët

Genta Ismajli duket të jetë nënë mjaft e përkushtuar.

Ajo së fundmi ka publikuar një video të ëmbël me bashkëshortin e fëmijët.

Aty shihet se si kujdesen Genta dhe burri i saj për binjakët.

Ndryshe, ajo ka pauzuar sa i përket profesionit duke iu përkushtuar fëmijëve në këtë kohë./InfoKosova/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *