“Dasmë apo ring boksi”, Përplasje mes familjarëve të nuses e dhëndrit..!


“Dasmë apo ring boksi”, Përplasje mes familjarëve të nuses e dhëndrit..!

Jemi mësuar kohëve të fundit që nëpër dasma dhe ahengje të ndryshme të shohim situata të pazakonta. Një ngjarje jo fortë e zakontë ka ndodhur në Stamboll të Turqisë. E gjithë ngjarja zhvillohet në një sallë dasmash. Protagonistë nusja e dhëndri përkatësisht familjarët e tyre.

Derisa çifti sapo kishte nisur vallen përplasjet fizike mes familjarëve të dhëndrit e nuses fillojnë. “Dasma apo ring boksi” – mund t’a vlerësoni vet pas pamjet që gjeni më poshtë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *