Adelina është larg burrit dhe djalit, ja pse


Adelina është larg burrit dhe djalit, ja pse

Adelina Tahiri është tejet aktive për ndjekësit e saj, duke publikuar momente të shumta nga përditshmëria.

Ajo në shumë aspekte kalon në lajm, duke publikuar shumëçka nga jeta e saj personale, shkruan “Kosovarja”.

Së fundmi, në një pyetësor që ka realizuar, këngëtarja ka pranuar pyetje të ndryshme nga ndjekësit që ka në Instagram.

Kur e pyetën, ku është Joni bukuroshi, ajo u përgjigj që burri dhe djali janë në Shkup duke treguar që po i mungojnë.

Sigurisht, ndonjë punë apo shëtitje i ka detyruar të dy që të jenë larg saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *