Platori më romantik se Naimi, e përqafon të fejuarën në qytet


Jemi mësuar ti shohim gjithmonë Naim Abazin dhe Mihrijen duke ia shprehur dashurin njëri-tjetrit.

Por, në familjen e tyre është Platori që po ia merr vëmendjen në këtë aspekt.

Platori nuk po kursen puthjet në publik për të fejuarën e tij Tringën.

Këtë po na bënë publike vet Tringa, në rrjetet sociale, shkruan Kosovarja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *