Misteri/ Çfarë shkroi Bora Zemani në krahun e Donaldit si tatuazh në emision?


Nëpër rrjet qarkullon Promo e emisionit të binjakëve Veshaj,që si të ftuar të parë të emisionit të tyre kanë Bora Zemanin. Të gjithë “Boratorsat” e internetit shpërndajnë copëza nga video duke i bërë marketing më të mirë se vetë televizioni që mban patentën por nuk është kjo tema jonë sot.

Syrit tonë nuk i shpëtoi një pjesë ku shihet Bora duke bërë një tatuazh në krahun e Donaldit dhe filluam të mendojmë se çfarë gdhëndi ajo aty..

‘De Facto’ është se të konfirmuar nuk kemi asgjë por presim në emisionin që pritet të startojë nesër.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *