Mihrije Braha thotë se nuk e di çka ka ndodh me atë të vjetrin


Këngëtarja është prezente edhe në rrjete sociale, Tik-Tok-un e vjetër më nuk e ka në posedim dhe thotë se nuk e di çka ka ndodhur me të, ama pa të nuk po rri.

Mihrija, tashmë ka një profil të ri, ku ka nisur të postoj nga pak video. E, se a do të bëhet “virale”, kjo mbetet për tu parë./kosovarja


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *