Gili sërish ka filluar të shëndoshet, kaq shumë po i vërehen kilogramët e tepërt


Gili, ka kohë që nuk ka sjellë një këngë të re.

Që një kohë të gjatë, ajo nuk ka punuar te ndonjë projekt të ri, pasi më shumë i është përkushtuar djalit të saj, Redonit që i ka hyrë botës së muzikës.

Gili, përveç profesioni të saj, ajo gjithmonë është komentuar edhe për dukjen dhe pamjen e saj.

Muajve të fundit ajo kishte humbur mbi 27 kg, duke u bërë kështu si një “manikene” e vërtetë.

Por, duket se pesha iu është rikthyer sërish, pasi në foton e fundit shihet se ka shtuar ca kilogramë./ORAinfo/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *