Getinjo ja lëshon një thumb ish kunates


Getinjo përveç këngës, njihet edhe për batuat dhe thëniet që herë pas here i poston në rrjete sociale.

Ai së fundmi ka postuar diçka ku thotë: “Mos i ruj paret, ruj njerëzit”.

Shumica e komenteve në rrjet lidhur me këtë postim aludonin se ai këtë dedikim ia bëri kunatës së tij, Loredanës.

Por, si gjithmonë reperi nuk është lodhur ti demantoj ose konfirmoj komentet që lëshohen poshtë postimeve që ai bënë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *