E keni vënë re detajin e fshehtë në çdo takim publik të Borës dhe Donaldit?


Daljet publike të Donaldit dhe Borës u bënë më të rralla pas dramave nga Big Brother.

Por në dy takimet e tyre në televizion nga ai tek Big Brother dhe tek ai i fundit në “Më lër të flas”, një detaj ka tërhequr vëmendjen.

Në të dyja takimet publike me Donaldin, Bora ka kapur flokët e saj bisht.

Në dukje mund të mendohet edhe si rastësi, por në anën tjetër mund të jetë edhe një preferencë e Donaldit që Bora përpiqet t’ja plotësojë.

Nga kërkimet tona flokët bisht nuk kanë asnjë kuptim, por një qëllim e sigurt që në vete Bora e ka.

Sepse siç është vënë re së fundmi, asgjë nuk e realizon pa patur një qëllim./Kryefjala/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *