Një mami kaq joshëse si Zajmina


Zaimina Vasjari i ka ruajtur format trupore edhe pas lindjes.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Zaimina Vasjari, ka publikuar disa foto në Instagram ku shihet mjaftë në formë.

Zaimina në rrjetet sociale po ndan imazhe të ndryshme ku tregon format trupore ndërsa në sy bien detajet.

Ajo nuk ka ndryshuar as pas lindjes së vajzën dhe se po konsiderohet nëna më atraktive në estradë e dëshmojnë këto imazhe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *