Kjo është gruaja bukuroshe e Glauk Konjufces


Kjo është gruaja bukuroshe e Glauk Konjufces

Dikur aktore e njohur, kjo është bashkëshortja e Glauk Konjufces.

Glauk Konjufca njihet si njëri nga deputetët më të zëshëm të Lëvizjes Vetëvendosje dhe njëherësh Kryetar i Kuvendir të Kosovës.

Por jo të gjithë e njohin familjen e Konjufcës dhe jetën e tij jashtë skenës politike.

Glauku është i martuar dhe ka fëmijë. Ai është i martuar me Emira Bajqinca Konjufca, e cila është fytyrë e njohur për publikun.

Ajo dikur ka qenë pjesë e serialeve, filmave vendor, madje edhe nëpër këngët për fëmijë. Kurse tani ajo punon si asistente në Fakultetin Filologjik në degën e Gazetarisë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *