Fjolla Svirca me fjalë prekëse për nënën e saj të ndjerë: Nanë sa shumë kam nevojë për ty


Fjolla Svirca me fjalë prekëse për nënën e saj të ndjerë: Nanë sa shumë kam nevojë për ty

Fjolla Svirca: Nanë sa shumë kam nevojë për ty.

Blogeria Fjolla Svirca, e njohur edhe si bashkëshortja e këngëtarit Alban Mehmeti, shumë shpesh poston dedikime për nënën e ndjerë.

Humbja e të ëmës në moshë të re, ka lënë një plagë të madhe për Fjollen dhe familjen.

Sot, Fjolla Svirca ka postuar një foto të shoqëruar me një dedikim në katër vjetorin e të ëmës, shkruan Kosovarja.

Fjolla, ndër tjerash në këtë përvjetor, thotë se e ëma është duke i munguar shumë dhe se ka nevojë për të.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *