Shpati dhe Selvija sa shumë kanë diferencë në gjatësi


Shpati dhe Selvija sa shumë kanë diferencë në gjatësi

Sa shumë kanë diferencë në gjatësi Shpati dhe Selvija.

Shpati dhe Selvija janë ndër çiftet më të komentuar në mediet rozë.

Dyshja nuk mungojnë me imazhe të ndryshme në rrjete sociale, bashkë me djalin e tyre, shkruan Kosovarja.

Është Selvija ajo e cila kohë pas kohë ndan fotografi të ndryshme, ku gjithmonë shkëlqen me përkushtimin që ka tek paraqitja fizike.

Por, ajo që bie në sy është se sa shumë dallojnë në gjatësi çifti i njohur.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *