Plator Abazi në moment mjaftë romantik me Tringen


I biri i vetëm i çiftit të njohur, Mihrije Braha e Naim Abazi, është producent muzikor, ka studion e tij, por nuk është se e pëlqen vëmendjen dhe famën.

Platori, ka faqen e tij në Instagram, të cilën e mbanë private, për çka edhe nuk ka shumë ndjekës, gjë që e dëshmon se nuk është pro ekspozimit.

Në foton e profilit të Platorit, qëndron stoike një foto ku ai shihet në një moment tejet të këndshëm me të fejuarën, Tringen.

Plator Abazi është e kundërta e prindërve që janë tejet mediatik./Kosovarja/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *