Dikur ishin të dashur, sot janë bërë të dy me fëmijë. Djali i Afërdites apo Shpatit më i bukur?


Afërdita Dreshaj dhe Shpat Kasapi ishin në lidhje para disa vitesh.

Pas ndarjes, të dy kanë gjetur shpirtin binjak dhe janë bërë me fëmijë.

Afërdita Dreshaj është martuar vite më parë derisa para një viti është bërë nënë e një djali.

E Shpati u bë baba i një djali para disa muajve.

Të dy sjellin foto të shumta me fëmijët e tyre e që të dy janë kaq të bukur./InfoKosova/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *