U aludua për një lidhje të mundshme, zbulohet qka po ndodh mes Erës dhe Don Xhonit


Era dhe Don Xhon nuk është një kombinim që se keni dëgjuar këto kohë, dy artistët e njohur i kanë bashkuar forcat në një duet.

Kjo këngë tashmë vetëm se është përfunduar me gjithë videoklip, burimet tona precizojnë se plani fillestar ka qenë që projekti të publikohet përgjatë verës, mirëpo është spostuar për në vjeshtë.

Ky bashkëpunim vjen shumë shpejt, në çështje ditësh, apo maksimumi një javë.

Ata e kanë mbajtur goxha mirë sekretin për të ruajtur efektin e befasisë për këtë projekt, i cili u paralajmërua apo jo paraprakisht, vëmendjen dhe suksesin e ka të sigurtë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *