Dashuria e kurorëzuar në martesë, Armina ndan pamjet e veçanta nga dasma me Shkëlzenin


Dashuria e kurorëzuar në martesë, Armina ndan pamjet e veçanta nga dasma me Shkëlzenin

Dashuria e kurorëzuar në martesë, Armina ndan pamjet e veçanta nga dasma me Shkëlzenin

Armina Mevlani dhe Shkëlzen Berisha kurorëzuan dashurinë e tyre të një dekade me një ceremoni që ka marrë gjithë vëmendjen.

Çifti, familjarët dhe të ftuarit nuk janë kursyer aspak dhe kanë ndarë pamje të shumta nga festa madhështore.

Ka qenë vetë blogerja e njohur ajo që ka publikuar në Instagram videon ku duket duke hyrë së bashku me Shkëlzenin në ceremoninë e dasmës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *