Andrra vesh dallamat e arit, kaq bukur duket


Sa bukur duket Andrra në dallam të arit.

Andrra Destani gjithmonë shkëlqen me veshjet që bën.

Ajo në shumë aspekte duket perfekte, duke i kushtuar rëndësi të madhe paraqitjes fizike, shkruan Kosovarja.

Së fundmi, tregon që i ka merak veshjet tradicionale, ku shihet me dallam të arit dhe grim perfekt.

Edhe si nuse, Andrra duket si kukull.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *