Shakira apo Kaltrina – Imitimi fantastik i Shakirës nga Kaltrina


Shakira apo Kaltrina – Imitimi fantastik i Shakirës nga Kaltrina,moderatorja ishte e ftuar ne emisionin vec kesh dhe beri shume shou ajo aty

Kaltrina ne lojen sille rroten i ra emitimi i nje figure publike ajo e emitoi Shakiren do te habiteni se sa mire e emitoi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *