Reja e Mihrijes ka diçka të përbashkët me teta Gjylin


Tringa Berisha u bë e njohur pasi u fejua me djalin ë këngëtareve të mirënjohur Naim Abazi dhe Mihrije Braha, Plator Abazin.

Çifti po shijojnë ditë e tyre fejesore, shkruan InfoKosova.

Së fundi Tringa ka publikuar një fotografi.

Ajo kishte zgjedhur një thënje të Osman Azemit, në rolin e Teta Gjylit.

“Pasqyrë moj pasqyrë kush është më e bukura në Komoran”, ndërsa Tringa kishte ndryshuar vetëm Komoranin me “Botë”./InfoKosova/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *