PRONARÈT E RESTORANTEVE TÈ DASMAVE VENDOSIN RREGULLA DHE PAGESA TÈ REJA


Nje marrèveshje qe eshte duke qarkulluar ne rrjetin social facebook e ge eshte bere mes pronarve te restoranteve ne Presheve dhe Bujanoc shihen mime dhe rregulla te reja.Sic meson Presheva.AL pronari i resotrantit eshte ai i cili vendos per rregull dhe gjithcka ge ndodhe ne restorant duke shtuar edhe pagesa per kengetaret dhe videot e produksioneve qe bejne incizimin e dasmes. Presheva.AL siguroi keto regulla te reja dhe janesi me poshte:

1. Personi i cili vendos pè regull dhe gjithçka ne
restorant eshte pronari i restorantit, dmth pa
lejen paraprake te pronarit nuk mund te vendoset
asgje.

2. Koha e mbartmit te dames eshte ora 2:00

3. Per do sherbimm shtese qe kerkohet nga
dasmori apo dikush tieter duhet te konsulltohet
me pronarin e restotantit he njekohesisht behet
pagese shtese.

4. Zhendosja e tavolinave dhe karrigave e ndalume.
Meny minimale do te jete 15 euro Ne sezonen e ardhshme te dasmave pagese
shtese do te bejne edhe muzika, kamera, dj,
dekori, avulli dhe sofra.

Pagese bejne:
Muzika 200 euro
– Dj + 30 euro

1. Kamera pagese ( me kran
– 100 euro, pa kran
50 euro)
2. Avulli + ( sa here te lishoje avull pllakat po lagen
30 euro)
3. Xixat – (original per brenda ose me i ndalue)

4. Flakat ne pllaka ( zemrat ( po i demtojne pllakat
)) STOP
5. Tavolina me peme 100 euro
6. Koktelli me raki ( dhe flaka ) STOP
7. Dekori
– 100 euro (tavolina + bina)
8. Ushqim ( darka ) reserve nuk ka
9. Krushket ( 50 euro tavolina ) qdle po vine mbas
darke
10. Sofra 200 euro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *