Detaji në vellon e Armina Mevlanit do kopjohet nga të gjitha vajzat


Armina Mevlani dhe Shkelzen Berisha do ti thonë “Po” njëri tjetrit ,ditët që lam pas,kudo u fol për detaje rreth dasmës.

Në përgatitjet e saj të fundit,Armina ka vendosur të ndajë me ne një detaj që fokusohet tek velloja e nusërisë.

Aty është qëndisur shprehja: “Love is the answer” (Dashuria është përgjigjja)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *