A është i lumtur Blero pa Afrorën?


Blero Muharremi dhe Afrona Dika janë ndarë e tashmë kjo është kuptuar nga heshtja e tyre sa herë që i pyesin për këtë çështje.

Megjithatë thumbat në rrjete sociale nuk i kanë ndalur.

Vetëm së fundmi Blero ka lënë të kuptohet se ai është i lumtur pa Afronën në jetën e tij.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *