Sinan Hoxha publikon foto krah Vjollca Haxhiut, kërkon që ajo ti lërë atij një koment të mirë


Këngëtari, Sinan Hoxha njihet për miqësinë e tij me artisten Vjollca Haxhiu.

Dyshja shpesh herë në rrjete sociale ndajnë foto të ndryshme krah njëri-tjetrit e me mbishkrime të ndryshme.

Njëjtë ka ndodhur edhe së fundmi ku Sinani ka publikuar një fotografi krah Vjollcës dhe tha se nuk ka asnjë koment pozitiv për Vjollcën.

“A mund t’më lësh një koment të mirë për mua sepse unë nuk kam asnjë për ty”, shkroi ai.

Këngëtari, Sinan Hoxha njihet për miqësinë e tij me artisten Vjollca Haxhiu.

Dyshja shpesh herë në rrjete sociale ndajnë foto të ndryshme krah njëri-tjetrit e me mbishkrime të ndryshme.

Njëjtë ka ndodhur edhe së fundmi ku Sinani ka publikuar një fotografi krah Vjollcës dhe tha se nuk ka asnjë koment pozitiv për Vjollcën.

“A mund t’më lësh një koment të mirë për mua sepse unë nuk kam asnjë për ty”, shkroi ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *