Kiçe E “Its My Home” I Ka Dy Fjalët Për Inen, Të Cilën Po E Pret Jashtë


Kiçe është tashmë ish konkurrentja e shout “I’ts my home”, e cila e prekur në sedër nga provkimet, vendosi ta lë shtëpinë.

Ajo, doli nga shou nga pamundësia për ta përballuar valën e gjatë nga banorët e tjerë.

Vajza nga Shqipëria, vendosi përfundimisht të dalë nga dyert e asaj shtëpie pas hedhjes me ujë nga konkurrentja tjetër, Ina.

Për daljen nga shtëpia dhe gjestin e Ines, ka folur vetë Kiçe në Tik-Tok./kosovarja


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *