“Allah n’dorë tane”, kështu reagoi djali kur e kuptoi në takim se femra me të cilën doli ishte futbolliste


“Allah n’dorë tane”, kështu reagoi djali kur e kuptoi në takim se femra me të cilën doli ishte futbolliste ne emision ishte e ftuar futbollistja shqiptare qe e rrefeu jeten private

Ajo tregoj kur e takoi nje djale ne shesh te prishtines dhe se si reagoi ai kur e kuptoi se eshte Futbolliste


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *