Nxehet Vali Corleone, thotë se do t’i hakmerret ashpër Iranit për sulmet kibernetike


Personazhi kontrovers, Valetino Corleone, është aktiv në rrjete sociale ku së fundmi ai përmes një shkrimi ka reaguar ndaj sulmeve kibernetike që po ndodhin në Kosovë dhe Shqipëri, ku në këtë të fundit janë konfirmuar se janë nga Irani.

Vali ka shkruar se do t’i hakmerret ashpër Iranit për këto sulme.

“Daccorde i themë iranit dhe hakerave nga irani keni sulmu qeverin e Kosovës dhe të Shqipërisë dhe Endi Po Vazhdoni Por së Shpejti Complet gjerat qka i ka irani NE ELEMENTET E KOMPJUTERAT SECRET ETC..!! DO TË JA MARR TË GJITHA DHE DO JA FSHIJ ME RRËNJË GJITHA PLANET DHE SECRETET DO E QES ZERO ZERO..!! AQ DËME DO I BËHEN SA QË EDHE DHURAT ME NDONJE VIRUS EXTREME ETC !! KA PREK KOSOVËN DHE SHQIPËRINË HHËË DACCORDE !! ËAIT FOR A KING”, ka shkruar Vali.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *