Në fustan të ngushtë, Ritës i vizatohet trupi si “peshk”


Rita Haziri, është njëra nga këngëtaret më të reja në skenë.

E veçanta e saj ishte se ajo hyri në treg përmes këngëve me covera, derisa fuqishëm në treg hyri si dyshe me të dashurin e saj, Fidan Gashin, shkruan ORAinfo.

Çifti në fjalë në verën që iku ishin dyshja shumë e kërkuara nëpër ahengje të ndryshme familjare.

E përveç jetës artistike, Rita është komentuat edhe për dukjen dhe fizikun e saj. Në një fustan të ngushtë, ajo ka treguar edhe një herë trupin e saj si peshk./ORAinfo/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *