Tani është shumë e njohur, e dini për cilin personazh është fjala?


Aktorja kosovare, Teuta Krasniqi vazhdon të jetë një person i dalluar me virtyte të larta.

Ajo në fushën e aktrimit po korr suksese të shumta, duke u dalluar me emrin që ka.

Në këtë imazh të fundit, Teuta shihet kur ka qenë e re dhe tejet e bukur edhe në atë kohë.

Përpos në stil pak më ndryshe, pamja e saj e bukur dëshmon që shumë pak ka ndryshuar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *