”Prishen familje nëse unë flas për ty”/ Eda nuk lë gjë pa thënë për Xhenin në ”Për’puthen”


Takimi i Xhenit dhe Petron në Përputhen, nuk shkoi ashtu sikurse pritej nga konkurrentët e tjerë. Ata thanë se mes tyre ka një pëlqim, por takimi i tyre në studio nuk zgjati shumë.

Konkurrentja Eda, i tha Xhenit që kjo e fundit të mos shtirej dikush tjetër. Kaq u desh që debati mes vajzave të degradonte në ofendime dhe paralajmërime për gjyq.

Eda paralajmëroi se ka shumë informacione për Xhenin, ndërsa kjo e fundit ia ktheu me ofendime.

Debati në studio:

Eda: Kam aq shumë informacione sa fytyra jote…

Xheni: Pusho id jote, de bile. Mbylle gojën dhe mos fol.

Eda: Kjo është Xheni të dashur miq… Nëse flas unë prishen familje.

Xheni: Tregoi pra informacionet tregoi…

Eda: Ti e di shujë mirë se ccfarë di unë për ty. Do i shpërndaj të gjitha.

Xheni: Unë nuk e di, por do t’i dëgjoj, jam e hapur.

Eda: Lidhja jote, un do t’i hap, do t’i shpërndaj të gjitha.

Xheni: Unë me ty do ta ndjek në rrugë lig jore.

Eda: Mos bëj rolin e shën mërisë mua se të njoh shumë mirë kush je..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *