O lumi ti per veti o Rasim me dy gra o ta ka dhon Zoti….VIDEO


O lumi ti per veti o Rasim me dy gra o ta ka dhon Zoti,personi qe eshte bere viral ne rrjetin socal Tik Tok tani behet me dy gra ai e beri nje video tani me dy gra te cilat e puthin ate ne faqe te dyjat dhe ai thote:

Qy qy dy gra oo lumi ti perveti oo Rasim Ta ka dhan zoti…

@m.u.m.a.91 #rasim #rasimavdyli #rasimshaci #fly #viral ♬ Originalton – Muma H


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *