“Na ka mbështet vjehrri” – Në shtëpi janë kunata, ndërsa jashtë saj janë bashkëpunëtore në botën e biznesit.


Ne shtepi jane kunata nersa jasht jane bashkpuntore te biznesist,4 vjet qendresa dhe lirije formuan restaurantin vetem per gra


Qendresa thote se ja kam prezantu knates projektin dhe nuk e kei ditur se a na hec apo jo por na ka perkrah shume vjerrhi shume jo vetem nga ana morale por edhe shume financiarisht


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *