Biri im, e harrove nënën tënde, kam qenë shërbëtorja jote, sot jetoj e vetme mes…!!??


Më vjen turp të shkruaj, pas një pasigurie dhe pritjeje të gjatë, e mora penën disa herë, por lotët më penguan.

Disa herë më janë ndalur lotët, por zemra nuk më lejoi.O biri im! Pas një kohe të gjatë po të shoh se je rritur, je bërë i pjekur dhe mirë po i rregullon gjërat.

Unë e kam një të drejtë, të paktën ta lexosh këtë letër, e pastaj, nëse do, copëtoje ashtu siç ke vepruar me zemrën time.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *