“Pse po më prekë”, ndodh edhe kjo në “Its My Home”


Një situatë e tensionuar ka ndodhur midis dy banorëve të reality shout “Its My Home”. Bëhet fjalë për Luanin dhe Dodon, “incidenti” mes të cilëve ndodhi në dhomën e gjumit, shkruan Pemajetes.com.

“Pse po thu po kom qef me flejt kur po mi prekë tatujat”, i thotë Dodo Luanit. “Po kam qef me të prekë”, ia kthen ai, duke bërë një tërheqje për të dalë nga situate jo fortë e këndshme.

Për të parë se çfarë ndodhi në dhomën e gjumit mes Dodos dhe Luanit, shikojeni videon e më poshtme. /Pemajetes.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *