Kishte 21 lopë që siguronte jetesën për familje, por ia shkatërruan të gjitha për një arsye…


Në fshatin Yaydemir të qytetit Gümüşhane në Turqi, 21 bagëti të një familjeje që siguron jetesën nga blegtoria u shkatërruan për një arsye të panjohur, shkruan pemajetes.com.

Ali Yalçın, i cili siguronte jetesën me bagëti në fshat, lajmin e keq për të dhe familjen e tij e mori kur një ditë të zakonshme, shkoi në mëngjes në hangarin e tij dhe pa të gjitha lopët e ngordhura. Ai në ato momente mbeti i shokuar, dhe thirri veterinarin për ta kuptuar arsyen se pse kishte ndodhur kjo.

“Nuk e dimë se çfarë po ndodh këtu. Erdhëm në hambar në orën 7 të mëngjesit, kafshët u shkatërruan. Veterineri tha se ishte nga helmimi. Nuk ka ende asnjë rezultat. Erdhën dhe kontrolluan edhe ekipet e Drejtorisë Krahinore të Bujqësisë dhe Pylltarisë. Morën një copë për ta dërguar për analizë”, tha ai.

Ali Yalçın u tha gazetarëve se ata merreshin me blegtori si familje dhe se 21 bagëtitë që u shkatërruan i përkisnin nuses së tij. /Pemajetes.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *