“Eh Runa Zot, Po Me Vjen Më Kajtë”, Kaq Të Emocionuar Nuk E Keni Parë Asnjëherë Mërgimtarin


Rasim Avdyli, mërgi mtari nga Gjermania, për shkak të dashurisë së madhe që ai ka për të dashurën e tij nga Gjermania, e cila para disa është konvertuar në myslimane dhe është martuar me të.

Ai vazhdon të publikojë video me të, duke i sjellë fansave të tij momente tejet qesharake.

Së fundmi, ai ka publikuar një viedeo tejet emocionuese, kur viziton vendin ku ka lujatur si fëemijë dhe ku është rritë.

“E maj në mend kur lujsha me gurë këtu. A beson se po më vjen me kajt, pasha dinë e iman po me vjen mekajt. Qitu jam rritë, qe qitu. Në këtë mahallë jom rritë


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *