Albatrit Muçiqi shkrihet pranë gruas


Albatrit Muçiqi shkrihet pranë gruas

Kjo verë që e lam pas ishte mjaftë e ngarkuar në aspektin profesional për këngëtarin Albatrit Muçiqi.

Si shumë kolegë të tjerë, edhe Albatriti ka kënduar gjatë sezone në shumë dasma e ahengje.

Ai, gjithashtu si gjithmonë i ka qëndruar mjaftë pranë familjes, prindërve dhe të shoqes e fëmijëve, duke ndarë kohë të vlefshme për ta.

Është e dukshme se kur Albatriti është pranë bashkëshortes, shkrihet i tëri./kosovarja


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *