Aktorja e njohur shqiptare arrin aty ku askush nuk ka arritur: Më e bukura është se do flas dhe shqip


Aktorja e njohur shqiptare arrin aty ku askush nuk ka arritur: Më e bukura është se do flas dhe shqip

Arbnora Ademaj, e cila ka marrë pjesë në disa telenovela turke, ka treguar detaje të reja rreth karrierës së saj.

Ajo ka zbuluar se në filmin që do të debutojë në Netflix, ku do të flasë shqip.

“Një gjë mund ta zbuloj për publikun shqiptar.

Përveçse do të jem në Netflix do të flas dhe shqip, kjo është më e bukura e gjithë kësaj”, tha ajo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *