Ylli i “Daba Daba” sot një zonjë me pamje magjepsëse


Dy motrat Rina dhe Nita Krasniqi, vajzat e këngëtarit e kompozitorit Naim Krasniqi, janë yjet e këngës së famshme për fëmijë, “Daba Daba”.

Sot, ato janë rritur e martaruar, madje Nita, që është edhe motra më e vogël, është martuar dhe është bërë nënë.

Nita Krasniqi, e cila është marrë me muzikë për fëmijë deri në fillim të adoleshencës, tani është një grua e angazhuar dhe bashkëshorte e nënën e dedikuar.

E cilësuar shpesh nga media si femra më e bukur në Kosovë, ajo edhe sot e kësaj dite e mbanë këtë epitet, pasi shkëlqen në çdo aspekt./kosovarja


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *