Samedi rrëfen se si asnjëherë më parë, tregon si e rr.a.hu mësuesi dhe e la me pasoja


Samedi tregon se si e rr.ahu mësuesi dhe e la me pasoja.

Ndonëse rrëfimi i tij u shoqërua me të qeshura nga banorët, Samedi ka vazhduar të tregoj se si një mësues e ka rr.a.hur në shkollë.

Banori i “I’ts my home” ka folur hapur duke thënë se mësuesi ja ka lënduar fëmijërinë, madje e ka lënë me pasoja.

Samedi, ka shkuar edhe më tej, duke thënë se një ditë do ti hakmerret mësimdhënësit, i cili e ka rr.a..hur.

Më poshtë mund ta shihni deklaratën e Samedit rreth rastit ta ndodhur vite më parë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *