Reja e Shyhretes tregon arsyen pse ajo sot është e lumtur


Learta Jakupi është një nga nuset me të komentuara të momentit.

Ajo gjithmonë na shfaqë momente nga jeta e saj në rrjetet sociale.

Sot ajo është zgjuar me plot pozitivitet , duke na ndarë momente me fëmijët e saj.

Learta, shprehet se është nëna me e lumtur dhe se lumturin e merr prej tyre./Kosovarja/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *