Prezantuesja e Big Brother Kosova, sa ndryshe dukej në emisionin e saj të parë


Moderatorja Jonida Vokshi së fundmi është përzgjedhur si moderatore e Big Brother VIP Kosova.

Por duket se sot është bërë mjaft nostalgjike dhe ka vendosur që të publikojë foton e parë në emisionin e parë që ka filluar.

Bëhet fjalë pikërisht për vitin 2004, ku Jonida Vokshi ka prezantuar krahë Ledion Liços, emisionin “Top Select”. Asokohe Jonida ka qenë vetëm 18 vjeç.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *