Ermal Fejzullahu i pëtkushtuar ndaj familjes, ndan këtë moment të ëmbël


Ermal Fejzullahu në ngrohtësinë familjare.

Gjatë tërë verës ishte i angazhuar me dasma dhe ahengje të ndryshme familjare dhe tash kohen më të madhe po e kalon me familje.

Bëhet fjalë për këngëtarin e njohur, Ermal Fejzullahun, i cili në rrjetet sociale ka publikuar një fotografi ku shfaqet në ngrohtësinë familjare.

Ermal Fejzullahu prej vitesh është i martuar me Ariana Fejzullahun dhe së bashku kanë katër fëmijë, Artin, Bunën, Erën edhe Anën.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *