Erion Veliaj: S’kemi raste të njerëzve që kanë vdekur për bukë, njeriu ushqehet edhe me kulturë!


Erion Veliaj ka qenë sot në një intervistë në televizionin e Irfan Hysenbelliut, armikut të Ramës, por çuditërisht, mikut të ngushtë të kryebashkiakut. Nga ky ekran, Veliaj nuk ka lënë fjalë pa thënë për propagandë.

Ndër të tjera, ai është shprehur se Tirana është një shtet europian dhe në qytet nuk kanë vdekur akoma njerëz për bukë.

Veliaj tha:

Disa thonë çfarë na duhen koncertet, apo javët e Egjiptit dhe Suedisë se kemi halle të tjera. Deri më tani nuk kemi pasur ndonjë rast që ka vdekur njeriu për bukë. Normal njeriu nuk jeton vetëm me bukë, por me art dhe me kulturë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *