Rasim Mërgi Mtari Tregon Se Po I Ndreq Dhamt ” O M`Erdh Dita Edhe Mu Bre’


Rasim Mërgi Mtari Tregon Se Po I Ndreq Dhamt ” O M`Erdh Dita Edhe Mu Bre’

Mergi mtari me i famshem i momentit pasi qe te gjith kan ber shaka me dhembet e tij

ai nepermjet rrjeteve sociale tregon se i erdhi dita

Ai ne fb ka postuar dhembet e tij te tashmen dhe ato qe do ti behen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *