Në lidhje me një avokat? Beniadës i zbulohet lidhja në emision


Në lidhje me një avokat? Beniadës i zbulohet lidhja në emision

Beniada ishte e ftuar në puntatën e parë të sezonit të ri të “E diell” dhe gjatë emisionit, Edi Manushi tha se modelja është në një lidhje.

“Ajo ka një eksperiencë me një avokat në Itali, por nuk e di si ecin gjërat”, tha Manushi.

“Unë për Manushin jam e lidhur me një avokat në Itali”, u shpreh Beniada “Por unë dua emrin, kush është ky avokat”, shtoi ajo.

“Mos më bëj ta them se ka emër, mbiemër dhe e kam parë te telefoni jot, i kam shkruar unë dhe ti e ke fshirë në sekondë do t’i nxjerr të gjitha të të dalin të palarat”, i tha Manushi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *